Boktor

Maatwerk specialist in karaktervol timmerwerk, renovaties, monument restauraties & totaalverbouwingen

Welkom op de website van BOKTOR | Peter Konings. De ervaren maatwerk specialist in totaalverbouwingen in Den Haag. Hier is de online portfolio in te zien met voorbeelden van eerder gerealiseerd timmerwerk; waaronder de houten baden van KING TUBS, gemaakte klassieke en robuuste kasten, trappen, kastwanden, en deuren in opdracht, de renovaties en monument restauraties. Veel plezier met kijken en inspiratie opdoen.

Mocht u eventueel vragen hebben adviseren wij u graag! Bel of mail gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

KING TUBS | HOUTEN BADEN

In Japan is het heel gewoon om in het hout te badderen, maar hier is het niet zo bekend. Jammer want met een houten bad wordt een robuust maar verfijnd natuurlijk element in de badkamer geïntroduceerd. Het hout absorbeert geluid beter dan tegelwerk of keramiek. Zo klinkt het geluid in de badkamer prettiger.

De houten baden worden door Peter Konings vakkundig en met de hand op maat voor u gemaakt en ontworpen. De gebruikte houtsoorten zijn duurzaam, bestendig en mooi (!) Een houten bad is trouwens goed schoon te maken en voelt niet koud aan. Het hout gaat 'leven' door het gebruik en het bad krijgt steeds meer karakter. 

bad01.gif
bad02.gif

Copyright BOKTOR